PE Explorer


PE Explorer sebagai salah satu software cracking, memang dirancang untuk memodifikasi aplikasi yang telah di compile oleh suatu aplikasi pemrograman, misalnya tampilan, ataupun menyangkut cara kerja didalamnya, dengan kemudahan pemakaiannya maka proses craking pun menjadi menyenangkan tinggal klak-klik,edit jadi deh…hikz.. jadi seperti itulah gunanya PE Explorer, namun bagaimana jika digunakan untuk tindakan iseng? Ataupun mengakui bahwa software ini dan itu adalah buatan anda sendiri? Terserah lah….

Jadi gak salah kalo pembuatnya memasang harga yang mahal untuk aplikasi yang satu ini untuk Business License $199 dan Personal License $129…wooaahh mahal nian tuh lebih baek buat beli makanan tuh duit..(LOL) tapi apa gunanya toh kalo ada yang gak bayar alias free…yups udah kok file lisensi nya tinggal di paste di folder instalasinya…akhirnya software cracking kena crack juga ne.. kalo mau coba programnya (PE.Explorer1.98R5 + file lisensi) yang udah full versi,donlot aja di link download blog ini…or  langsung aja klik link ini : donlot PE Explorer1.98R5

Berikut beberapa fitur PE Explorer :

1. General features

  • Working with PE files such as exe, dll, sys, msstyles, bpl, dpl, cpl, ocx, acm, ax, scr and other win32 executables.
  • The ability to open a broken or packed file in Safe mode.
  • Verifying a PE file’s integrity.
  • Automatically unpacks files packed with UPX and WinUpack. Support for custom plug-ins to perform any startup processing.
  • Saving changes to disk as a new image file.
  • Customizing the general, view and logging settings. You can set the default Viewer at startup using View>Customize>General Tab.

2. Advanced features

  • Header Info Viewer displays the header information contained in the PE file header.
  • Checksum computing and modification.
  • Entry Point value modification.
  • Data Directories Viewer to view and edit Data Directories.
  • Sections Header Viewer to view, extract, recalculate or delete sections from the program body.
  • Export, Import and Delay Import Function List Viewers.
  • Debug Info Viewer to view the debug information contained in the file.
  • Relocation Viewer to view contents of the base relocation table.
  • Resource Editor to view, delete, extract or modify nearly every type of resources.

3. Power Coder Tools

  • Disassembler reconstructs the assembly language source code of target files.
  • Dependency Scanner helps you learn the minimum set of DLL files required for the EXE file to load and run.
  • imeDateStamp Adjuster modifies all the TimeDate Stamps to one uniform value.
  • Remove Debug Info Tool strips the various types of debug information stored in the file.
  • Remove Relocations Tool strips the table of base relocations from the EXE files and saves space.
Advertisements

3 Responses to PE Explorer

  1. pandawa says:

    wuihhhhh…ni dia yang gue cari…makasih bgt ya…ada ga winautomation+cracknya?…

  2. eone says:

    mo buat blajar aja
    trim y

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: